Terug in de tijd

mei 2nd, 2011

En zo bevind je je ineens in een voertuig ten tijde van de tweede wereldoorlog. Ik herinner me niet meer of dit een trein, een auto of een bus was. In ieder geval konden we vanuit dit voertuig goed naar de lucht kijken. Daar vlogen de vliegtuigen af en aan.

Ook exotische types vliegtuigen! Een ervan kwam snel naar ons voertuig toe! Ik wist dat dit een straaljager moest zijn, maar vreemd was dat wel, vond ik. Die bestonden immers in de 2e wereldoorlog nauwelijks nog. Nog vreemder was dat de straaljager die op ons afkwam aankoppelde en ons voertuig met duizelingwekkende snelheid met zich meevoerde. Ik zag de verwrongen gezichten van de bestuurders van ons voertuig, als gevolg van de enorme g-krachten die er optraden.

We kwam uiteindelijk terecht bij een Duitse basis. Wat voor basis is in de schimmen van mijn droom achtergebleven. Wel herinner ik me nog dat we er vrij rond konden lopen en dat er iets wetenschappelijks aan de hand was.

De laatste droomscene voordat ik wakker werd was dat ik met een aantal personen rondom een futuristisch kanon stond. Met dit kanon schoot iemand projectielen af.

Futuristisch vliegtuig uit WO2

Add Comment

*