Even bijpraten

oktober 11th, 2012

Het voormalige postkantoor aan de Neude in Utrecht staat vol met tafels en stoelen. Inderdaad de typische examensetting. Toch is er geen examen vandaag. Versnipperd over de grote imposante ruimte zitten verschillende mensen in stilte te werken.

Samen met mijn oud-klasgenoot van de basisschool E. en nog iemand anders zit ik in een zitje aan de rand van de gigantische examenruimte. We kletsen een beetje. Ineens is er wat röring! Nicht J. komt met een vriendin naar ons toegelopen en roept uitbundig “ik ben dronken”! Ze gaan even verderop zitten. De vriendin van J. kijkt me met lodderige pretogen aan en zegt: “Inderdaad gaat het niet helemaal goed hè, met je tanden?”

De conciërge die de orde moet bewaren geeft oud-klasgenoot E. een pak met koekjes en zegt met een knipoog “Geef Aart-Jan er ook maar een, dat heeft hij wel verdiend”.

Postkantoor Neude

Add Comment

*