Op weg naar huis

oktober 21st, 2011

Na een paar korte uurtjes slaap is het reveille al. Door een donker en leeg Entebbe worden we naar het vliegveld gebracht. Daar moeten we nog een behoorlijke tijd wachten totdat we kunnen inchecken voor de vlucht naar Londen. Als het dan eindelijk zover is, krijgen we een brief uitgereikt waarin wederom een vertraging wordt aangekondigd. Geen 24 uur deze keer gelukkig. We zullen die vrijdag dus nog terugkeren in Nederland.

’s Avonds laat op Schiphol is iedereen wel aan het einde van z’n Latijn. Op de vraag van de afhalers hoe het was geweest volgen wat lauwe kreten “indrukwekkend, intensief etc.” maar de lichtjes gaan allemaal uit. Het duurt nog wel een paar dagen voordat iedereen weer ‘geland’ is. En zo sluiten we een mooi en heel bijzonder in Oeganda af.

Add Comment

*