In en om het weeshuis

oktober 15th, 2011

Deze dag staat volop in het teken van activiteiten in en om het weeshuis. Met enige hulp van dorpskinderen en lokale werklieden voltooien Sven en Leo de fundamenten voor de kleuterschool. Als alles nog lukt, worden volgende week met stenen en beton de fundamenten gestort en is de eerste fase van het project afgerond. Verder sporten, knutselen en genieten de weeskinderen en veel andere kinderen uit de omgeving er lustig op los.

Dan vergeet je weleens de tijd. Voeg daaraan toe dat je ook niet aan zaklampen hebt gedacht en dat de weg na de hoosbuien van gisteren modderig en glad is. Dat is een recept voor mislukking. Want donker in Chawolo is pikkedonker. Elektriciteit en verlichting is er dus niet. Het wordt een glibberige wandeling op de tast en voor sommigen levert het een onvrijwillig modderbad op. Toch komt iedereen weer veilig in het guesthouse aan.

Add Comment

*