Op weg naar Oeganda

oktober 8th, 2011

Een voor een druppelen de deelnemers aan de Permondo-expeditie naar Oeganda binnen in de vertrekhal van Schiphol. Het is eindelijk zover! We zijn klaar om af te reizen naar het verre Chawolo in Oeganda. Met 3 koffers per persoon vanwege het speciale missionaristarief waarmee we kunnen vliegen, is het reisgezelschap een indrukwekkend gezicht. Na het voltooien van de formaliteiten en een hapje eten stappen we in het vliegtuig. Via Londen Heathrow vliegen we naar Entebbe.

Maar als iedereen in het vliegtuig naar Heathrow zit en het cabinepersoneel zenuwachtig heen en weer begint te lopen is al snel duidelijk dat er iets aan de haak is. Bij de landing blijkt een wiel beschadigd te zijn en het is onzeker of we kunnen vertrekken. Als iedereen het vliegtuig moet verlaten is wel duidelijk dat we de overstap naar Entebbe die avond niet gaan halen. Uiteindelijk vliegen we pas na 12 uur richting Londen. En om half vier ’s ochtends storten we vermoeid in een bed van een hotel nabij Heathrow. Een dag vertraging is ons droevig lot.

Add Comment

*