Ik ga op reis en ik neem mee…

juli 28th, 2011

In oktober ga ik met collega’s van mijn werkgever Liquimondo 2 weken naar Chawolo in Uganda. Wij gaan daar meehelpen met activiteiten voor een weeshuis. We mogen 2 koffers extra per persoon (!) met spulletjes meenemen voor de weeskinderen¬† en andere jonge bewoners van Chawolo. De koffers zijn er bijna allemaal al, maar de inhoud is er nog niet!

Hieronder vind je een lijst met spullen waar de beheerders van het weeshuis expliciet om gevraagd hebben. Heb je materialen die je aan ons mee kunt geven, laat het dan svp weten aan Aart-Jan, per e-mail of op 06-30343816. Dan maken we een afspraak voor ophalen of langsbrengen (centrum Utrecht). Namens de jongste inwoners van Chawolo alvast hartelijk dank!

 • Lakens
 • Antiworm-pillen
 • Dik stoepkrijt
 • Kleurpotloden
 • Kleurboeken
 • Gekleurd papier
 • Verf (waar ook mee gevingerverfd kan worden)
 • Vouwblaadjes
 • Klei
 • Prikpennen en prikkussentjes en materiaal
 • Duplo

Ook andere spullen zijn in overleg uiteraard welkom. En als je een bedrijf kent dat materialen wil sponsoren of goedkoop wil verkopen horen we dat ook graag.

Achtergrond

We gaan naar een weeshuis dat is opgericht door de organisatie Child’s Destiny of Hope. Niet zomaar, maar via het MVO-programma ‘Permondo’ van Liquimondo. Op deze manier kunnen we via onze werkgever iets goed doen in het verre Chawolo!

Tags: , ,

Add Comment

*