Op kantoor

mei 23rd, 2011

Ik ben op kantoor en moet het werk overnemen van een collega. Dat valt nog helemaal niet mee, want het is een moeilijke klus. Ik moet een bepaald soort werkbladen controleren. Dit vereist veel handmatig rekenwerk en daar ben ik niet zo goed in. Even verderop zit mijn chef. Hij geeft sarcastische commentaren.

Als ik op mijn horloge kijk, zie ik tot mijn schrik dat het al na een uur is. Aan het stapeltje gecontroleerde werkbladen te oordelen, zou het veel vroeger moeten zijn. Maar na een uur, dat betekent dat de kantine niet lang meer open is. Ik moet dus nodig een broodje halen.

De standaardroute naar de kantine-voorziening is saai, dus ik besluit een omweg te nemen. Door het bos. Als ik door het bos loop, ben ik onzeker of ik de juiste beslissing heb genomen. Kan ik via deze omweg de kantine wel bereiken en hoever is het?

Aangevallen door een hond

Ik bereik de bosrand en heb in het algemeen weer een idee welke kant ik op moet. Aan de bosrand word ik lastiggevallen door een venijnig keffend hondje. Dan schrik ik wakker…

Add Comment

*