Liquorice from heaven

mei 10th, 2011

Een moderne versie van het aloude koekhappen, daar is het nog wel het beste mee te vergelijken. Aan de helikopter die boven de tuin van mij vader cirkelde, was een lange draad verbonden met een stuk drop daaraan. Het idee was om het stuk drop onder een tak te haken, zodat het zou openspringen en en ik het kon oppakken en opeten. Dat lukte.

Omdat het een dure grap is om een helikopter lang rond te laten vliegen, stapte de filmploeg van RTV Utrecht via een aantal stevige takken op de grond om mijn pa en mij te interviewen. Dat het stuk drop opgehengeld was, moest immers in een reportage worden vastgelegd.

Wij waren nog in nachtkleding gehuld! Snel spoedden we ons naar binnen om nette kleren aan te trekken voor het interview. Maar het aankleden lukte helemaal niet. Ik worstelde met de kleren en ik wist dat de tijd drong. Uiteindelijk had ik m’n kleren aan en worstelend met mijn shirt snelde ik weer naar buiten richting de crew van RTV Utrecht. Pa was inmiddels ook klaar en onderweg.

*De wekker gaat*

 

Add Comment

*