Bij de orthopeed

november 8th, 2010

Een orthopedische behandeling te moeten ondergaan is al geen pretje. Maar als je vanaf de operatietafel ziet dat de chirurg een experimentele behandeling op je los gaat laten wordt het helemaal griezelig. Mijn grote tenen werden in een apart soort tape gewikkeld. De chirurg verzekerde me dat deze behandeling al meer plaatsvond en ik er niet voor gek mee zou rondlopen. In de volgende droomscene bevind ik me op een station en zijn niet mijn grote tenen, maar beide handen in de experimentele tape gewikkeld. Om mij heen zie ik inderdaad anderen die ook ermee rondlopen.

Ook in dromenland vannacht een conversatie met mijn Romae-collega’s Henk en Matthijs. Matthijs is vier dagen op vakantie geweest naar Thailand en zit er een beetje vermoeid bij. Henk lacht en plaatst de opmerking: “Ja, het valt niet mee om tussen de vakanties door nog wat werk te plannen”.

Add Comment

*