Van een bloedende hond en een dakota

november 4th, 2010

Wat hebben een bloedende hond en een Dakota met elkaar te maken? Beats me, maar ze figureerden beiden in mijn droom van afgelopen nacht. De bloedende hond lag op de bank bij iemand in huis. De Dakota (verderop in de droom of in een andere droom dezelfde nacht) kan ik nog wel verklaren. Dat móet het vliegtuig zijn geweest waar mijn vader en ik in gevlogen hebben voor diens 75e verjaardag.

Apart in deze droom was dat ik me kennelijk buiten het vliegtuig bevond en we akelig op een heuvel afvlogen. Hoe het is afgelopen herinner ik me niet meer, maar volgens mij zijn we succesvol de heuvel overgekomen. Nipt, dat moet bijna wel.

Helaas zijn bovenstaande herinneringen fragmentarisch. De komende tijd wil ik me wat meer concentreren op die fascinerende wereld van dromenland. Hopelijk kan ik het gedroomde dan in wat meer detail aan de blog toevertrouwen.

Sweet dreams!

Add Comment

*