Liquimondo-medewerkers aan de slag in Uganda

augustus 6th, 2010

De komende maanden steken verschillende medewerkers van Liquimondo de handen uit de mouwen. Wij gaan namelijk helpen om de droom te verwezenlijken van een gedreven echtpaar in het Ugandese Chawolo: een nieuw weeshuis / community center realiseren voor dit dorpje!

Hoe wij helpen om deze droom te verwezenlijken? Dat lees je de komende maanden op deze website. We zijn al druk aan het brainstormen en contacten aan het leggen. Deze fase is leuk, maar tegelijkertijd ook heel spannend: waar gaan onze inspanningen toe leiden? In ieder geval hopen we ook echt zelf aan de slag te gaan in Uganda om te helpen het verschil te maken.

Heb jij leuke, creatieve, inspirerende idee├źn en wil je die graag met ons delen? Maak dan gebruik van het contactformulier om dat ons te laten weten.

[donate]

Add Comment

*